tag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post7466290291606566702..comments2024-03-20T09:00:36.629+02:00Comments on Könnyű a főzés, ha van miből!: Sült, pácolt disznóoldalasJucihttp://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-9651295815451168262016-01-27T19:55:44.430+02:002016-01-27T19:55:44.430+02:00Örülök, hogy itt jártál Éva drága és hogy tetszett...Örülök, hogy itt jártál Éva drága és hogy tetszett recept! puszi!Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-50856641703010347112016-01-27T17:38:44.223+02:002016-01-27T17:38:44.223+02:00Nagyon guszta! Ilyen páccal még ízletesebb lehet. ...Nagyon guszta! Ilyen páccal még ízletesebb lehet. Én az oldalast fokhagymásan szoktam sütni, de nagyon tetszik ez a módszer is! Bocsi de olyan régen voltam nálad hogy még az új blogruhádat sem láttam szép !Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com