tag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post3701837871199892752..comments2024-03-20T09:00:36.629+02:00Comments on Könnyű a főzés, ha van miből!: Paszulyos zakuszkaJucihttp://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-48402765544930984192019-09-19T17:53:42.560+03:002019-09-19T17:53:42.560+03:00Izgatottan varom...Kivancsi vagyok izleni fog ?Izgatottan varom...Kivancsi vagyok izleni fog ?Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-59183695821994797232019-09-18T22:48:46.619+03:002019-09-18T22:48:46.619+03:00Mindenképp kipróbálom ezt a receptet. Biztosan fin...Mindenképp kipróbálom ezt a receptet. Biztosan finom. Még soha nem készítettem zakuszkát.Jelzem majd , hogy sikerült.Ludas Andrásnéhttps://www.blogger.com/profile/09863819513365563000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-59683730429969097902019-09-02T15:14:29.586+03:002019-09-02T15:14:29.586+03:00Kenyerrel szoktuk enni!Kenyerrel szoktuk enni!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17474742696448963917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-78818619807392948632019-08-08T16:44:02.703+03:002019-08-08T16:44:02.703+03:00Én nem ismerem aezt az ételt, de tetszik a recept!...Én nem ismerem aezt az ételt, de tetszik a recept! Kérdezném, hogy ezt mihez, mivel lehet enni?Anyuhttps://www.blogger.com/profile/07356302668589238594noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-83329063425858122152017-01-21T15:46:59.948+02:002017-01-21T15:46:59.948+02:00Orulok, hogy izlett, Erika draga!Orulok, hogy izlett, Erika draga!Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-29321300536613227092017-01-20T21:19:47.906+02:002017-01-20T21:19:47.906+02:00Isteni finom lett! :)Isteni finom lett! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07876615270511919877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-52284798544028502014-01-30T16:26:25.315+02:002014-01-30T16:26:25.315+02:00Vineta=PadlizsánVineta=PadlizsánAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01745181323677133353noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-57388565859120875982014-01-02T22:30:07.956+02:002014-01-02T22:30:07.956+02:00Ha padlizsánból csinálja az ember, akkor csak a ba...Ha padlizsánból csinálja az ember, akkor csak a babot helyettesíteni kell ugyanennyi padlizsánnal? Mi az a vinetta? (Már a másik receptnél is láttam, de még sosem hallottam ezt a szót...)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-39350472613270172102013-09-21T22:34:52.802+03:002013-09-21T22:34:52.802+03:00Megéri kipróbálni!
Megéri kipróbálni!<br />Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-44035621934734957932013-09-21T21:01:35.979+03:002013-09-21T21:01:35.979+03:00Paszulyból készítve még nem is hallottam, eddig cs...Paszulyból készítve még nem is hallottam, eddig csak a padlizsánból készültet ismertem! :) Nagyon finom lehet! :)Hankkahttps://www.blogger.com/profile/15627435788076660490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-31969524460078878012013-09-20T08:53:07.261+03:002013-09-20T08:53:07.261+03:00Hm! Hm!
Hm! Hm!<br />Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-57580379433339367812013-09-20T08:52:19.030+03:002013-09-20T08:52:19.030+03:00Nem, semmi bajuk!Na jó, én amúgy is epés vagyok, m...Nem, semmi bajuk!Na jó, én amúgy is epés vagyok, mindentől beteg, így csak mindenből csak kóstolok.<br />A paprika sütésből akkor lett elegem amikor rájöttem, hogy bizony van sok hernyó a paprikákban és brr még meg is sütöttem őket. Ha nyersek jobban ki tudom választani a jókat és különben ha figyelmesen olvastátok a receptet ott elég szájbarágósan írtam, hogy kb 5 órát főzőm!!!Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-77005487219675588012013-09-19T20:52:10.362+03:002013-09-19T20:52:10.362+03:00Éva, a befőzőpor a nátriumbenzoát. :)
Juci, szép ...Éva, a befőzőpor a nátriumbenzoát. :) <br />Juci, szép és biztos finom a zakuszkád. :) Én már rég nem főztem paszulyosat, pedig szeretem. De azért a padlizsánost mnégis jobban. :)<br /><br />Senkinek sem fáj nálatok a gyomra, epéje a zakuszkától? Csak mert régebb én sem tudtam megenni, aztán rájöttünk, hogy a paprika héja miatt van. Amióta pedig nem héjastól teszem bele a paprikát, azóta egy üveggel is megehetek, semmi bajom sincs tőle. sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-31590878820484500552013-09-19T20:51:47.752+03:002013-09-19T20:51:47.752+03:00Nálunk a hétvégén fog készüli zakuszka paszullyal ...Nálunk a hétvégén fog készüli zakuszka paszullyal és vinettával vegyesen:) Mi csak egy adagot szoktunk készíteni, sokszor az sem fogy el, inkább csak anyum és én esszük:)Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-67367918577660281252013-09-19T20:27:31.006+03:002013-09-19T20:27:31.006+03:00Ha nagyszemű a bab, akkor mindenképpen ledarálom é...Ha nagyszemű a bab, akkor mindenképpen ledarálom és úgy adom hozzá a készülő zakuszkához. Most történetesen tarka (gránát)babot használtam, mert az idén nálam a kertben sok termett. Ebből is felét ledaráltam és csak felét hagytam szemesen.<br />A befőzőpor, tartósítószer vagy konzervpor( ahogy itt nálunk nevezik) ezt bele kell(lehet) főzni a zakuszkába. Aztán még a savanyúságok eltevéséhez is jó. A szalícil port is szoktam használni de csak a lekvárokhoz meg a kompótokhoz. Jucihttps://www.blogger.com/profile/17983849155870498361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-629682388735402980.post-48394200099225918262013-09-19T18:00:45.551+03:002013-09-19T18:00:45.551+03:00Nagyon jól néz ki és biztos nagyon finom. Zakuszká...Nagyon jól néz ki és biztos nagyon finom. Zakuszkát egyszer ettem ízlett. Két kérdésem volna, 1. tarkabab amit használsz? 2. már másodszor olvasom hogy befőzőpor , milyen ez?Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com