2025. október 19., vasárnap
Vöröskáposztás spaghetti
A tegnap esti vacsorámat fotóztam le. Annyira finom volt, hogy dupla porciót ettem sok sok tejföllel.
Hozzávalók:hagyma, vöröskáposzta, só, bors , olaj(vagy zsír). Még: spaghetti.
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, majd rátesszük a vékonyra vágott, lesózott majd kiszorított káposztát. Tovább dinszteljük,kevés vizet töltünk rá,sózzuk, borsózzuk, majd jól lepírítjuk.A spaghettit sós vízben megfőzzük, leszűrjük, a kész káposztához adjuk, jól összerázzuk és tejföllel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Nagyon finom vacsorád volt váljon egészségedre!
VálaszTörlésKöszönöm szépen Éva drága!
VálaszTörlés