2024. október 5., szombat

Barackos, túrós lepény

Maradék túróból és pár barackból készült ez a finom lepény. Az alja pizzatészta(onnan csentem el). Hozzávalók: sima köttes tészta alap: élesztő, víz, liszt, só, olaj. A töltelék: 3 evk. túró, 2 evk. joghurt, 3 tojás, ízlés szerint cukor és felszeletelt barack. Köttes tésztát gyúrunk a fenti hozzávalókból, miután duplájára kelt tepsibe simítjuk. A töltelék hozzávalóit összekeverjük, a tésztára öntjük, barackszeletekkel díszítjük, majd előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet. A túró és a gyümölcs együtt mindig jó választás.

    VálaszTörlés
  2. Ani drága ! Örülök, hogy tetszik. Szeretettel visszavárlak.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...