2025. augusztus 8., péntek

Alma krémleves habgaluskával

Alma levest főztem a szokásos módon. Mielőtt behabartam volna a levest, megmixereztem, kevés cukorral meg citromlével ízesítettem és mehetett is bele a főzőtejszínes tojássárgás habarás. A maradék tojásfehérjét kemény habbá vertem, tányérra kanalaztam, mikróban pár percig megsütöttem és a kész leves tetejére toltam. Pici fahéjt szórtam rá és azonnal tálaltam.

2 megjegyzés:

  1. Szia, éppen ma sütöttem meg a dióhabos sütidet, leszámítva, hogy nem volt dióm, pontosan követtem a leírásodat, nagyon finom lett, köszönöm a receptet, bármi más gyümölccsel is elkeszíthető, akár télen is, ezt aztán lehet variálni.
    A levesed is nagyon szép!!! 💕

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Ági drága! Örülök , hogy megsütötted és ízlett a sütemény! Visszavárlak!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...