2013. július 22., hétfő

Szöveg kép nélkül

      Nem is tudom, hogy kezdjem: egyik szemem sír, a másik meg kacag. Ezen a nyáron elhatároztuk, hogy felújitjuk a fürdőt. Már február óta kezdtük szép lassan  beszerezni a kellékeket. Az uram beszélt is a mesteremberekkel, azok meg is fogadták, hogy jönnek, de nem lehessen tudni mikor. Aztán a pénteken meg is érkeztek AZÓTA SINCS VIZEM. Egy kismotrot beleengedtek a kútba, onnan jön a slagon, de abból köszönöm nem kérek, csak esetleg mosakodni. Péntektől mostanáig csak hideg ételt ettünk. Mára már mindenki meleg ételért kornyikált.
    Végig kerestem a közeli város éttermeinek ajánlatait, amikor a lányom felkiáltott: rendeljünk a PANDÁTÓL. Kiváncsiság kedvéért megnéztem az ajánlataikat, hát tátva maradt a szám: szendvicsbárok, vegetáriánus ételek, sokféle pizza, palacsinta, a magyar konyha ételei közül lehet választani, és nem csak. Szerintem az áraik is nagyon reálisak, ki sem kell mozdulnunk otthonról,  telefonról rendelhető és pikk-pakk házhoz szállítják  a kaját. Hát nem csodálatos? Csak kár, hogy itt nálunk Erdélyben nem alkalmazható. Azért mi sem maradtunk éhesen, a fiam 6 porció húsgombóc levest hozott a városból.
        Nem tudom mikor lesz kész a fürdőszoba, de nagyon várom. Gondolom a következő bejegyzésemben már fotó is lesz.:)

4 megjegyzés:

  1. Juci kitartás, arra gondoljál hogy milyen szép és jó lesz ha készen lesztek! Addig legfeljebb még fordul a fiad 2-3 alkalommal a városba!:-))

    VálaszTörlés
  2. Én is kitartást kívánok:) Meglásd majd milyen szép fürdőtök lesz:)

    VálaszTörlés
  3. Nézd a jó oldalát, és pihenj sokat! :-)

    VálaszTörlés
  4. Kitartás, tudom, mit jelent, tavaly estünk át rajta, s ha minden igaz, jövőre ismét belevágunk hasonlóba...
    (Az előbb írtam egy jó hosszút, és egy fél mozdulattal valahogy kitöröltem. A lényege a fenti mondat, de már nem tudom újraírni.)
    Fel a fejjel! :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...