2014. október 14., kedd

Szójaszeletes káposztafőzelék

Mindig van tartalékban préselt szójaszelet a kamrámban. Szeretjük is az urammal, ezért gyakran  készítem.
Most paradicsomos káposztafőzelékkel főztem össze. Nagyon finom volt.
Hozzávalók: 4 préselt szójaszelet, 1 vegetakocka. Még: 1hagyma, 500 g káposzta,  2 evk.liszt, 500 ml paradicsomlé, kevés olaj, só, bors, csombor, pici cukor.
A szójaszeleteket vegetás vízben előfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a felszeletelt káposztát, fűszerezzük sóval borssal csomborral, majd kevés víz hozzáadásával roppanós puhára főzzük. Behabarjuk lisztes paradicsomlével, hozzáadjuk az előfőzött szójaszeleteket és készre pároljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...