2016. június 11., szombat

Bundázott lengyel kolbász salátaágyon

Nem titkolom, nálunk mindenki szereti a virslit meg a lengyel kolbászt. Ha nem is túl gyakran, de egyszer egy hónapban, bizony szívesen megesszük. Most az esti vacsorától maradt kolbászt próbáltam újrahasznosítani. 
Bundázott lengyel kolbász
Hozzávalók: lengyel kolbász, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj.
A kolbászokat egyenként késsel bevagdossuk, lisztbe, felvert tojásba mártjuk és  zsemlemorzsába forgatjuk, majd forró olajban hirtelen kisütjük.
Nyári hagymás krumplisaláta
Hozzávalók: 4 főtt krumpli, 4 szál zöldhagyma, 1 fej saláta, pici kapor.
A dresszinghez: só, ecet, olaj, pici cukor, víz.
A krumplit és a hagymát felvágjuk, a salátát darabkákra tépkedjük, összekavarjuk . A fenti hozzávalókból saját ízlésünk szerint dresszinget készítünk és salátára öntjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...