2016. szeptember 21., szerda

Sajtos, koktélparadicsomos disznókaraj

Ma kettesben ünnepeljük a szülinapomat. Ebédre ezt a mutatós babos karajt találtam ki.
Hozzávalók: pár szelet csontnélküli disznókaraj, só, bors, fokhagymapor, kevés olaj. Még: bármilyen sajt megreszelve, pár szem koktélparadicsom.
A húst felszeleteljük, mindegyiket picit kipotyoljuk(hogy nagyobbnak tűnjenek és könnyebben átsüljenek). Sózzuk,borsozzuk, meghintjük fokhagymaporral, majd forró olajban hirtelen megsütjük. Ha kész reszelt sajtot hintünk rá, kis paradicsokákkal díszítjük, aztán pici lángon addig sütjük míg a sajt ráolvad a húsra. 

2 megjegyzés:

  1. Juci Isten éltessen nagyon sokáig erőben egészségben! Egészségetekre ezt a finom husit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm Éva drága a jókívánságokat, kedves vagy!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...