2017. november 30., csütörtök

Majonézes burgonya torta

Egy újabb vacsora ötlettel jövök. Gyönyörű saláta meg zöldhagyma van  még a kertünkben. Csak az olajbogyót vette a párom, a többi hozzávaló   itthonról került ki.
Hozzávalók: 6 darab főtt krumpli, 1 fej hagyma, 1 fej saláta, pár zöldhagymaszár, néhány szem olajbogyó. 
A majonézhez: 1 tojássárga, 1 kisk. mustár, 150 ml olaj, só, bors.
Kikavarjuk a majonézt, hozzáadjuk a felkockázott főtt krumplit, az apróra vágott hagymát , jól összekeverjük, majd egy lábosba téve, tálalásig jégszekrényben tartjuk.
A salátát megmossuk. a tányéron elrendezzük. A hagymaszárakat megmossuk, feldaraboljuk, az olajbogyókat előkészítjük.
Tálalás előtt a majonézes krumplit a salátára borítjuk, széleit hagymaszárral, tetejét pedig olajbogyóval díszítjük.

6 megjegyzés:

  1. De szép, üde tortát készítettél :-) Nagyon-nagyon nagyszerű :-)

    VálaszTörlés
  2. Csak egy egyszeru majonezes krumpli egy kicsit kidiszitve es maris nagyobb az etvagy!Koszonom, hogy beneztel!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik és igen finom lehetett! Egészségetekre! Most szívesen megkóstolnám én is:-))

    VálaszTörlés
  4. Koszonjuk Eva draga, tenyleg finooom volt!

    VálaszTörlés
  5. Juci ez gyönyörű, nekem is a kedvenc köretem sültekhez, halakhoz :-)

    VálaszTörlés
  6. Koszonom a bokot Aniko draga! Orulok, hogy jol vagy es koztunk vagy!
    Vigyazz magadra!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...