2022. február 23., szerda
Tonhalas, paradicsomos spagetti
Annyira finom volt ez a tonhalas spagetti, hogy ezen a héten kétszer is elkészítettem.
Hozzávalók 2 adagra: 200 g spagetti, fél hagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 jó evk. paradicsompaszta, só, bors, késhegy csili, 2 evk. tonhalkonzerv, 2 evk. olaj, kevés reszelt sajt.
A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk, pici olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, rátesszük a paradicsompürét, fűszerezzük, jól lepirítjuk,majd hozzákavarjuk a halkonzervet is. A meleg spagettivel összevegyítve tálaljuk.
Megszórhatjuk reszelt parmezánnal, de anélkül is nagyon finom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A tonhal sós, vagy olajos verzióban?
VálaszTörlésAz olajost vettem most 900 g os kiszerelesben...
TörlésNagyon guszta, ízletes lehetett!
VálaszTörlésKoszonom Katalin draga, orulok, hogy tetszik a recept.❤❤❤
VálaszTörlés