2010. április 21., szerda

Retró sóska leves


Ma a déditől tanult recept szerint készült el ez a finom leves. Már unom a blenderes krémleveseket. Egyszerű és mégis tartalmas. A sóskát alaposan megmossuk, összetépjük. Két kanál olajon egy diónyi hagymát megfonnyasztunk, rátesszük a sóskát, megdinszteljük, majd megszórjuk egy kanál liszttel és felöntjük vízzel.Ízesítjük sóval, borssal, cukorral. Miután elkezd főni a levesbe két kanál rizset teszünk. A végén tojássárgás tejföllel besűrítsük. Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

  1. Jujj, én nagyon szeretem az összes "zöld levest", sóska, saláta, spenót, csalán.

    VálaszTörlés
  2. Ilyenkor tavasszal nálunk többször a menüben szererepel!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...