2012. szeptember 24., hétfő

Gyümölcstorta és hírek röviden

             Már egy jó hónapja, hogy megkezdtem a munkát. 15 éves szabadság után, hát mit mondjak, picit nehéz. Egy optikai üzletben mint eladó dolgozom, naponta 4 órát. Nem a munka nehéz, hanem az otthonról való elszakadás, mível a családom nagyon megszokta, hogy mindig számíthat rám. Most pedig csak rohanok. Munka után piac, üzletek, haza. Otthon vár a főzés, vasalás, kert és még mindig folytatódnak az eltevések. Estére olyan fáradt vagyok, hogy még blogozni sincs erőm.
            Most pedig ezt a finom gyümölcstortát szeretném bemutatni. Ez évi szülinapi tortámat a  lányom készítette, olyan finomra sikerült, hogy ez is csak tíz percig tartott.
Hozzávalók: egy 5 tojásos piskótalap. Krém: 1 tasak hidegen kötő csokis pudingpor, 300 ml hideg tej, 2 banán, 2 nektarin, 1 ananász konzerv, pár szem szőlő.

9 megjegyzés:

  1. Erőt,kitartást kívánok! Biztos "belerázódsz" a munkába is :)

    VálaszTörlés
  2. Jó munkálkodást!!
    Boldog születésnaapot!!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Akkor jó munkát, jó pihenést:) És boldog szülinapot:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok az új munkahelyhez! Nem féltelek, hamar belerázódsz ebben a munkába és talán a családnak sem árt, ha nem kapnak mindig mindent készen tálalva. :)Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Juci ! Bele fogsz rázódni én tudom. Sok sikert a munkádhoz, és nagyon boldog születés napot kívánok Neked sok szeretettel.

    VálaszTörlés
  6. Sok sikert a munkában, és nagyon sok boldog szülinapot! :) Szép lett a tortád, aranyos a díszítés! :)

    VálaszTörlés
  7. Jó munkát neked és kitartást továbbra is :)
    Boldog Szülinapot!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm LÁNYOK a biztatást, igazán rámfér és a jókivánságokat!!!
    Nagyon kedvesek vagytok!!!

    VálaszTörlés
  9. Juci, úgy el voltam havazva az elmúlt két hétben, hogy csak most jutottam ide. Azért utólag is fogadd szívből jövő köszöntésemet: születésnapod alkalmából, sok boldogságot kívánok!! A munkához sok erőt és kitartást!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...