2016. október 19., szerda

Almás krumplipüré füstölt házikolbásszal

Egyszerű, banális recept, de azért egy bejegyzést csak megér. Ha kipróbáljátok igazat adtok nekem.
Almás krumplipüré
Hozzávalók: 5oo g krumpli, 3 alma, 50 g vaj, kevés házi tehéntej, só.
A krumplit meg az almát meghámozzuk, kockákra vágjuk.
Enyhe sós vízben először a krumplit feltesszük főni, majd  10 perc elteltével az almát is hozzáadjuk és mindkettőt puhára főzzük.
Leszűrjük, sózzuk, áttörjük, hozzáadjuk a vajat meg a tejet és pürésítjük.
Sült füstölt kolbásszal tálaljuk. Eszméletlen finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...