2020. november 15., vasárnap
Túrós rántotta bundás halszeletkékkel
Gondolom, rántottát, omlettet mindenki tud készíteni. Nálunk ez bevett szokás ,
hogy szombat vagy vasárnap reggel rántit készítek.Készült már sajtosan,
hagymásan vagy más zöldségekkel. Most tehéntúrót tettem bele meg egy fél
kiskanál mustárt. Nagyon finom volt...
Hozzávalók: Személyenként 2 tojás, 1 evk.
tehéntúró, fél kisk. magos mustár, só, bors, kevés olaj. Egy tányérban a túrót
villával megtörjük, majd a hozzáadott mustárral jól elkavarjuk. Hozzáadjuk a
felvert tojást, beízesítjük és kevés forró olajban készre sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Guszta ,finom lehet így a halszelettek akár ebédre is megfelelhet!
VálaszTörlésTenyleg nagyon finom volt Eva draga!
VálaszTörlés