2010. augusztus 23., hétfő

Padlizsán saláta



Hozzávalók: 1 padlizsán, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 hagyma, 1 cikk fokhagyma, 1 dl olaj, só és egy kis oregáno.


A padlizsánt megsütjük, megpucoljuk, összevagdaljuk. A paprikát is megsütjük, megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A hagymát is felaprítjuk, a fokhagymát kipréseljük.
Az így előkészített zöldségeket összekeverjük, olajat töltünk rá, majd ízesítjük sóval és oregánoval.
Pirítossal tálaljuk.

6 megjegyzés:

  1. Én hasonlót szoktam készíteni, csak paradicsom nélkül, padlizsán-paprika párost. Imádjuk!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom lehet, imádom az ilyen keverékeket

    VálaszTörlés
  3. Ottis!

    Ki lehet próbálni, mert így is nagyon finom!!

    VálaszTörlés
  4. Bianka!

    Pirítossal királyság!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...