Hozzávalók: 1 padlizsán, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 hagyma, 1 cikk fokhagyma, 1 dl olaj, só és egy kis oregáno.
A padlizsánt megsütjük, megpucoljuk, összevagdaljuk. A paprikát is megsütjük, megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A hagymát is felaprítjuk, a fokhagymát kipréseljük.
Az így előkészített zöldségeket összekeverjük, olajat töltünk rá, majd ízesítjük sóval és oregánoval.
Pirítossal tálaljuk.
nagyon guszta
VálaszTörlésÉn hasonlót szoktam készíteni, csak paradicsom nélkül, padlizsán-paprika párost. Imádjuk!
VálaszTörlésNagyon finom lehet, imádom az ilyen keverékeket
VálaszTörlésMária!
VálaszTörlésKöszönöm!
Ottis!
VálaszTörlésKi lehet próbálni, mert így is nagyon finom!!
Bianka!
VálaszTörlésPirítossal királyság!!!