2010. augusztus 26., csütörtök
Padlizsán tekercsek
Hozzávalók: 1 padlizsán, 100 g szalámi, 200 g krémsajt, 200 g parmezán sajt, fél zöld paprika, fél piros paprika, só, bors, olaj.
A padlizsánt megmossuk, szárát eltávolítjuk, majd hosszába félcentis szeletekre vágjuk. Lesózzuk, állni hagyjuk.
Pár perc után, forró olajon mindkét oldalukat megsütjük. Ha kihűltek, megtöltjük sajtkrémmel, amibe apróra vágott szalámit, paprikát és reszelt parmezánt teszünk.
Miután mindegyik padlizsán-szeletkére teszünk egy-egy kanállal a krémből, szépen felgöngyöljük a szélesebb felétől kezdve, a végén pedig megerősítjük egy-egy fogpiszkálóval.
Mindegyik tekercs két végét megszórjuk reszelt parmezánnal.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom és guszta a tálalása is :)
VálaszTörlésFinom biztos!Jól néz ki!
VálaszTörléswaaaWWWWW ce bine arata,o idee excelenta,,,,am sa fac si eu.Pupici si o seara frumoasa!
VálaszTörlésBianka, Ottis!
VálaszTörlésKöszönöm lányok, kedvesek vagytok!
Mirela!
VálaszTörlésMultumesc, esti tare draguta!
Szia ez nagyon finom lehet:)
VálaszTörlés