2010. augusztus 26., csütörtök

Padlizsán tekercsek



Hozzávalók: 1 padlizsán, 100 g szalámi, 200 g krémsajt, 200 g parmezán sajt, fél zöld paprika, fél piros paprika, só, bors, olaj.
A padlizsánt megmossuk, szárát eltávolítjuk, majd hosszába félcentis szeletekre vágjuk. Lesózzuk, állni hagyjuk.



Pár perc után, forró olajon mindkét oldalukat megsütjük. Ha kihűltek, megtöltjük sajtkrémmel, amibe apróra vágott szalámit, paprikát és reszelt parmezánt teszünk.



Miután mindegyik padlizsán-szeletkére teszünk egy-egy kanállal a krémből, szépen felgöngyöljük a szélesebb felétől kezdve, a végén pedig megerősítjük egy-egy fogpiszkálóval.
Mindegyik tekercs két végét megszórjuk reszelt parmezánnal.

6 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...