2012. március 4., vasárnap
Málnaszörpös búzadara
A mai desszertet nem is akartam lefotózni, de csak meggondoltam magam. Nem tudom ha készítettetek eddig gyümölcslében főtt búzadarát. Próbáljátok ki, mert fenséges.
Most nem friss gyümölcslébe főztem hanem házi készítésű szirupba, de így is nagyon finom volt.
Hozzávalók 4 személyre: 2 dl málna szirup, 800 ml víz, 10 evk. búzadara, 2 evk. cukor.
A szirupot felhígítjuk vízzel, édesíthetjük még tetszés szerint, majd belefőzzük a darát. Még melegen poharakba töltjük, s ha kihűlt tejszínhabbal meg friss gyümölccsel díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon ötletes!!! Remek desszertet készítettél, nagyon guszta azokba a poharakba.Kifogom próbálni.:)
VálaszTörlésGuszta ! Nagyon finom lehet azzal a tejszínnel meg a gyümölcs a tetején. Most jól jönne egy kicsike! Kicserélted a fotódat hirtelen úgy meglepődtem hogy jó helyen járok?:)
VálaszTörlésNagyon guszta lett !!!
VálaszTörlésMilyen ötletes??? Gyönyörű színe van. Biztos nagyon finom volt.:))
VálaszTörlésBocs, hogy nem említettem, de hirtelen én is meglepődtem a foton, a másikat kerestem.Vidám vagy, jól áll:))
VálaszTörlésTetszik! Jól tetted, hogy lefotóztad és megosztottad!
VálaszTörlésQue rico el postre la sémola siempre la he comido con salsa de vino tinto,y esto es realmente sublime lo haré ,abrazos y abrazos.
VálaszTörlésLányok! Örülök, hogy mindenkinek tetszett a recept! Próbáljátok ki!
VálaszTörlés