2012. július 3., kedd

Tepsis tökkarikák

      
           Kezdjem azzal, hogy dűhös vagyok. A tegnap este, jobban mondva éjjel, recepteket keresgélve ráakadok egy régi tökfőzelékes fotómra, ami meglepetésemre más blogon szerepelt. Az volt az érdekes, hogy még a nevemet sem törölte és egy receptet írt mellé. Persze, hogy nem az én receptemet. Be akartam jelenkezni hozzá, hogy megjegyzést hagyhassak, de nem tudoooook!
            Ezt a finom vacsit ma készítettem. Karikára vágtam egy zsenge főzőtököt, sóztam, borsóztam, lisztbe mártottam, majd mindegyik szeletet sütőpapírral bélelt tepsibe tettem, meglocsoltam egy kis olajjal és sűlni tettem. Kb. 20 perc múlva megfordítottam és készre sütöttem.
            Még melegen paradicsomszeletekkel meg apróra vágott fokhagymával tálaltam. Megszórhatjuk apróra vágott friss kaporral meg csomborddal is. Finooom!

5 megjegyzés:

  1. Így még eddig nem hallottam tököt sütni de nagyon vonzó és finom lehet! Ne mérgelődjél , sajnos már hallottam másnál is ilyen problémát ez pofátlanság a javából!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom, könnyű vacsora. Ebben a melegben nem is vágynék másra. Én már nem is mérgelődöm az ilyeneken, úgysem lehet ellenük tenni semmit.:(

    VálaszTörlés
  3. Tetszik a recept, ki fogom próbálni!!
    Tényleg bosszantó az a pofátlanság, de azért ne mérdelődj! Csak magadnak ártasz vele.

    VálaszTörlés
  4. Lányok!
    Köszönöm, hogy itt jártatok és a sok bátorító szót!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...