2012. augusztus 23., csütörtök

Spagettis virsli csipkebogyós paradicsomszósszal

             Most csak az ötlet kedvéért írom ezt a bejegyzést, mert e főétel elkészítése oly egyszerű, hogy még recept sem kell hozzá. Esetleg az adagokat megírhatom négy személyre: 12 darab virsli, 300 g spagetti. A szószhoz pedig: 2 evk. olaj, 2 evk liszt, 500 ml  paradicsomlé, 1 kisk. hecserlilekvár, cukor, só.
             A virsliket 2 cm-es darabokra vágjuk és spagettivel tüzdeljük, vigyázzunk csak kb. 5 darabot bír meg a virslidarab, mert ha többet teszünk elrobban és már nem olyan guszta. Forró sós vízben 8-9 perc alatt készre főzzük. A paradicsomszószt a szokásos módon készítsük, amihez aztán egy kiskanál hecserlilekvárt kavarunk. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni, az íz egy különleges aromát ad, a szósz selymes, csillogó lesz tőle.

5 megjegyzés:

  1. De jó, éppen Mariannál olvastam tegnap ezt a virslis spagetti ötletet:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ötletes.Gyerkőcök biztos kedvelik:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki, nálunk is biztosan tetszene a gyerekeknek! :) A paradicsomszósz pedig különleges lehet a lekvárral, legközelebb ki is próbálom! :)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes nagyon:) Érdemes kipróbálni szerintem:)

    VálaszTörlés
  5. LÁNYOK!

    Örülök, hogy mindenkinek tetszett a recept!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...