2014. december 17., szerda

Macisajtos tepertyűkrém

     
A tegnapi vacsoránk egy nagyon finom tepertyűkrém volt. Ebből a krémből hiányzott a főtt burgonya meg a főtt tojás, most macisajttal készítettem. Ízesítésként ecetes tormát használtam, sót, borst. Nem is tudom még érdemes, hogy a receptet leírjam?Hisz,  már mindent elmontam.
     Hozzávalók: 150 g tepertyű(ledarálva), 100 g macisajt(5 darab), 2 evk. ecetes reszelt torma, só, bors.
Villával elnyomkodjuk a sajtocskákat, hozzáadjuk a darált tepertyűt, az ecetes tormát, sózzuk borsozzuk, majd jól összekavarjuk. Pirítossal meg hagymával fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...