2016. március 14., hétfő

Grépfrútos sült makréla zöldségkeverékkel


Egy ötlet, egy tipp, egy finom ebéd elkészítéséhez.
Hozzávalók 2 személyre: 2 darab makréla, 1/2 grépfrút, só, bors, csombor, 2 evk. olaj.
 Még: 450 g gyorsfagyasztott zöldségkeverék.
A halakat megmossuk, megtísztítjuk, belsőségüket és fejüket eltávolítjuk, fűszerezzük, olajjal bekenjük, grépfrút szeletkékkel tömjük ki, fóliába vagy sütőpapírba csomagoljuk, előmelegített sütőbe sülni tesszük.
Míg sül a hal, addig a kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül egy kevés, forrásban lévő vízbe tesszük, tetszés szerint sózzuk és addig pároljuk, amíg puha nem lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...