2017. július 3., hétfő

Rántott szilvásgombóc

 
40 darab szilvásgombócból , másnapra csak egy pár darab maradt. 
Pont azok maradtak meg, amikre nem jutott zsemlemorzsa. Szegények olyan csupaszok voltak, ezért lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába mártottam és bő, forró olajban kisütöttem.
Papírtörlőre szedtem ki, málnaízzel leöntve tálaltam.
Megjegyzés: a szilvásgombóc receptje a blogomon (a desszerteknél)megtalálható.

2 megjegyzés:

  1. Micsoda ötlet Juci! Nagyon finom lehetett!

    VálaszTörlés
  2. Most hirtelen az jutott eszembe, hogy milyen ize lehet a nem kifott rantott gombocnak. Egyszer azt is kiprobalom. Tehat az elkeszitett gombocokat nem fozom meg hanem direkt olajban kisutom.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...