2024. május 8., szerda
Kaporszószos kuszkusz bundás hallal
Ez egy tízpontos trió. A halat imádom, a kuszkuszt szeretem és a kaporszószt
mindennap megenném. Ilyenkor tavasszal föltétlenül készítsétek el , biztos
szeretni fogjátok. A halat sóztam borsóztam, kukoricalisztbe forgattam és forró
olajban kisütöttem. A kuszkusztlobogó sós vízzel leforráztam, állni hagytam. A
kaporszószhoz szükséges: darabka vaj, 2 evk. liszt, 5öö ml hideg tej, egy csokor
friss kapor, só, fél citrom leve, pici cukor. A vajat felolvasztjuk, megszórjuk
liszttel , felhevítjük de nem pirítjuk, kevés vizet öntünk rá, hozzáadjuk az
apróra vágott friss kaprot, aztán a hideg tejet, sót, cukrot, jól kiforraljuk,
majd a végén citromlével savanyítjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése