2010. november 20., szombat

Töltött zsemle



Hozzávalók: 4 db nagyobbacska zsemle, szalámi, paprika, 4 tojás, 4 db kockasajt, 1 dl tej, 1 kis hagyma, só, bors.



A zsemlék tetejét levágjuk, és félretesszük, majd a belsejét kikaparjuk, és egy nagyobb tálba szórjuk. Mindegyik zsemlének belsejét egy kis tejjel meglocsoljuk. A szalámit apró kockákra vágjuk, és a zsemléhez adjuk a tojással együtt. Sózzuk, borsózzuk. Összekeverjük. A sajtot és paprikát kockára vágjuk, a hagymát megdinszteljük és úgy adjuk hozzá a már összekevert töltelékhez. Alaposan összedolgozzuk.
A sütőt előmelegítjük 150 fokra. Beletöltjük a zsemlékbe a masszát. Ráhelyezzük őket egy sütőlemezre. A kalapjukat rátesszük, és vékonyan megkenjük olajjal. 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
Figyeljünk oda, hogy ne égjen meg!
Egy nagyon finom vacsora!

10 megjegyzés:

  1. yumi,,,,,ce bunatate,perfect pentru micul dejun,,,,pupici si o zi frumoasa!

    VálaszTörlés
  2. Juci,megláttam a zsemléidet és nagyon megéheztem:)Nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni! :)

    VálaszTörlés
  4. Foarte gustoase painicile!
    Premii de noiembrie te asteapta la noi pe blog.
    Liana&Janet

    VálaszTörlés
  5. Mirela!

    Ma bucur ca iti place!

    VálaszTörlés
  6. Edó!

    A fiam hozta az egyetemi büféből a szemléket, azért olyan nagyok...

    VálaszTörlés
  7. Bianka!

    Bizony, ízlett mindenkinek!

    VálaszTörlés
  8. Egycsipet!

    Megéri, finom vacsora!

    VálaszTörlés
  9. Lano10!

    Multumesc, esti tare draguta!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...