2011. június 14., kedd
Epres szelet
Ezt a finom sütit az idén már negyedszer sütöttem meg.
Fotót csak most sikerült készíteni róla. Gondolom, tudjátok miért.
Hozzávalók: egy piskóta lap, 1 kg megmosott eper, 250 g vaj, és 250 g porcukor.
6 tojásból, 8 evk. cukorból, 150 g lisztből és egy fél sütőporból piskóta tésztát sütünk. Miután kihült kettévágjuk, és megtöltjük. Mi kerül bele? Hát a megmosott 1 kg eper, amit szépen, óvatosan hozzáadunk a habosra kikavart cukros vajhoz. Az epreket egészbe tesszük a krémhez. A tetejét szórjuk be porcukorral, tehetünk tejszínhabot is, de szerintem fölösleges, úgy is perceken belül elfogy.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hát el is hiszem, hogy rögtön elfogy, nagyon guszta.
VálaszTörlésHát csak ámulok, nagyon guszta a sütid, nemcsoda, ha lefogy hamar.
VálaszTörlésIgazán finom lehet
VálaszTörlésNagyon guszták!
VálaszTörlésNagyon finom lehetett ez is!
VálaszTörlésKöszönöm Lányok! Örvendek, hogy tetszett a sütim!
VálaszTörlés