2011. június 16., csütörtök
Töltött paradicsom
A tegnap a borsót szedtem le, egy pár tasakkal már eltettem télire is. Vacsorára készültek ezek a töltött paradicsomok. 8 darabot készítettem, persze nem volt elég, de megígértem, hogy hamarosan újra elkészítem.
Hozzávalók: 8 drb. nagyobbacska kemény paradicsom, 6 drb. közepes burgonya, 3 szál zöldhagyma, egy marék zöldborsó, 4 drb. virsli, majonéz.
A burgonyát héjastól feltesszük főni. Míg fő elkészítjük a majonézt és megfőzzük a virsliket. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk. Ha meghűlt a burgonya, megpucoljuk, kockára vágjuk, a zöldhagymát is felaprítjuk, karikára vágjuk a virsliket is. Egy tálban összevegyítjük a burgonyát, a hagymát, a virslit meg a borsót, amihez annnyi majonézt adunk, hogy csak éppen összefogja a zöldségeket. Ezzel a finom salátával betöltjük a paradicsomokat és azonnal tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Guszta lett!
VálaszTörlésDe szép, mint egy -egy ékszer, nagyon tetszik, finom is volt biztos.
VálaszTörlésÓóó, nagyon jóóól néznek ki! Azt hittem először, hogy valamiféle mini tortácskák.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, guszta! Olyan különleges a zöldborsókkal szívesen megkóstolnám, de csak az íze kedvéért hogy milyen?:-))
VálaszTörlésNagyon guszta és ötletes!! Ma olyan kánikula van, hogy szívesen elfogadnám vacsorára.:)
VálaszTörlésNahat de jol nez ki!!!! szupeeeer!
VálaszTörlésMár a tálalása is nagyon guszta
VálaszTörlésMe encantan los tomates rellenos y mucho más en verano,ustedes con mucha calor y a1quí mucho frío,estupenda receta,cariños y abrazos.
VálaszTörlésCsodaszép lett! Szerintem is szép a tálalás! :)
VálaszTörlésLányok örvendek, hogy mindenkinek tetszett!
VálaszTörlésNagyon kedvesek vagytok!
Juci,ez nagyon finom lehet,és nagyon gyönyörűek is lettek!
VálaszTörlésHogy micsoda ötleteid vannak!! Csak ámulok és bámulok!! Gyönyörű, és finom!! Mi kell még?? :D
VálaszTörlésNagyon guszta!!
VálaszTörlésKöszönöm, köszönöm, Köszönöm.
VálaszTörlésNagyon jól néz ki :)
VálaszTörlés