2012. április 15., vasárnap

Chipses fasírtok borsófőzelékkel


Szerintem jó ötlet volt a fiam kezéből kikapni a chipses tasakot és elcsenni belőle egy kis adagot. A beáztatott zsemlén akartam változtatni. Spontán született ez a recept, de nagyon bejött. Olyan finom fűszeres fasírtgolyók lettek, hogy ebédkor csak amúgy falta a család.
Hozzávalók: 500 g darált hús, 1 tojás, 3 cikk fokhagyma, 40 g chips (chilis, paprikás, vagy bármilyen), só, bors.
A fenti hozzávalókat jól összedolgozzuk, ügyelve arra, hogy a kézzel összetört chipset csak a végén adjuk a húsmasszához, hogy ne lágyuljanak meg. 10 darab golyócskát formálunk, majd sütőpapírral bélelt tepsiben lassú tűznél sütjük.
Bármely főzeléken feltétként tálaljuk, de hidegen is nagyon finom.

9 megjegyzés:

  1. De jó ötlet Juci!! Ki fogom próbálni!!

    VálaszTörlés
  2. Milyen jó ötleteid vannak:) Bitos nagyon finom, én is tesztelem majd a családon:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a szép megjegyzést, nagyon kedves vagy.

      Törlés
  3. Hát ez nagyon ott van,Juci!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Edókám, mint írtam ez a recept spontán született de nagyon bejött.

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Meghiszem azt, mert nagyon jól sikerültek.

      Törlés
  5. Mindig tanulok valami újat!!!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...