2012. április 15., vasárnap
Chipses fasírtok borsófőzelékkel
Szerintem jó ötlet volt a fiam kezéből kikapni a chipses tasakot és elcsenni belőle egy kis adagot. A beáztatott zsemlén akartam változtatni. Spontán született ez a recept, de nagyon bejött. Olyan finom fűszeres fasírtgolyók lettek, hogy ebédkor csak amúgy falta a család.
Hozzávalók: 500 g darált hús, 1 tojás, 3 cikk fokhagyma, 40 g chips (chilis, paprikás, vagy bármilyen), só, bors.
A fenti hozzávalókat jól összedolgozzuk, ügyelve arra, hogy a kézzel összetört chipset csak a végén adjuk a húsmasszához, hogy ne lágyuljanak meg. 10 darab golyócskát formálunk, majd sütőpapírral bélelt tepsiben lassú tűznél sütjük.
Bármely főzeléken feltétként tálaljuk, de hidegen is nagyon finom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
De jó ötlet Juci!! Ki fogom próbálni!!
VálaszTörlésÖrvendek, hogy tetszik!
TörlésMilyen jó ötleteid vannak:) Bitos nagyon finom, én is tesztelem majd a családon:)
VálaszTörlésKöszönöm a szép megjegyzést, nagyon kedves vagy.
TörlésHát ez nagyon ott van,Juci!:)
VálaszTörlésEdókám, mint írtam ez a recept spontán született de nagyon bejött.
TörlésMeg is éheztem :)
VálaszTörlésMeghiszem azt, mert nagyon jól sikerültek.
TörlésMindig tanulok valami újat!!!!
VálaszTörlés