2014. április 11., péntek

Mézes, rebarbarás lepény

       Ha nincs időtök vékonypalacsintát sütni, ezt a módszert alkamazzátok: az összeállított vákonypalacsinta masszát egy olajjal kikent tepsibe töltsétek(az egészet), szórjátok meg apróra vágott rebarbarával és 25-30 percre tegyétek sülni. Ha kész még melegen kenjétek be jó vastagon mézzel és hagyjátok pár percig míg a lepény magába szívja a mézet. Mennyei!!!
   Hozzávalók: 1 l tej, 3 tojás, pici só, 1 citrom héja, 1/2 tasak sütőpor, liszt( annyi, hogy folyékony palacsinta tésztát kapjunk). Még: 3 rebarbaraszár, 3-4 evk méz.

1 megjegyzés:

  1. Még nem ettem rebarbarás édességet, nem ismerem az ízét, de hallottam sokat róla, hogy finom.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...