2015. május 2., szombat

Oregánós paradicsomos disznómáj pörkölt

     
Gyönyörű oregánó bokrunk van a kertünkben. Megvan  már egy jó pár éve.Nagyon szeretem a friss leveleit felhasználni, talán még jobban mint a bazsalikomot.
Hozzávalók: 500 g sertésmáj, 2 hagyma, 2 evk. paradicsompüré, pár szál oregánó, 50 ml olaj, só, bors.
A hagymát megpucoljuk, a májat kiáztatjuk, lecsepegtetjük, ujjnyi csíkokra vágjuk.
A forró olajra először az apróra vágott hagymát,  rá pedig a felszeletelt májat tesszük.
Így együtt jól lepirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsompürét, az apróra vágott friss oregánót, sót borsot és kevés csontlé hozzáadásával jól összefőzzük. Spagettivel vagy krumplipürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...