Hihetetlen finom ez az étel kombináció. Igaz maradékokból raktam össze, de megérte.
Párolt disznócomb
Hozzávalók: 1kg disznóhús, 2 hagyma, 3 sárgarépa, 4 cikk fokhagyma, só, bors, fűszerpaprika, olaj.
A húst felszeleteljük, kevés forró olajon megpirítjuk, sózzuk,
borsozzuk, meghintjük egy kis fűszerpaprikával, majd kevés vízzel
felöntjük és pároljuk. Közben a hagymát megpucoljuk, négybevágjuk,
a húshoz adjuk, ugyanúgy a sárgarépát meg a fokhagymát is. Így együtt
készre pároljuk.
Sajtos gomba
A megtakarított gombafejeket sózzuk, borsozzuk, mindegyik kalapba egy-egy kis kocka Dalia sajtot teszünk, kevés olajjal meglocsoljuk, sütőppíral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd előmelegített 180 fokos sütőbe 15-20 percre sülni tesszük.
Serpenyős krumpli
A főtt burgonyát meghámozzuk, tetszés szerint feldaraboljuk, kevés zsírban, vagy olajban átpirítjuk, sózzuk és kevés fűszerpaprikát hintünk rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése