Még a mi húsvétunkkor meg akartam mutatni ezt a módszert, de elkéstem vele. Megteszem most, mert jővőig lehet, hogy elfelejtem.
Hozzávalók: TOJÁS , VÖRÖSBOR, LÁBOS, KANÁL, PAPÍRTÖRLŐ.
Igaz milyen egyszerű?
A tojásokat megmossuk és egy tiszta lábosba tesszük. Annyi vörösbort töltünk rá, hogy a tojásokat jól ellepje, aztán főni tesszük (10-15 percig). Tűzről levéve az edényt a tojásokkal 12 órát hideg helyen tartjuk. Aztán papírtörlőre szedjük, hagyjuk hogy megszáradjanak, amíg a cukor ki nem kristályosodik rajtuk.
Észre lehet venni a képen is mennyire csillognak. Szépek és finomak!!!
További szép szabadságolást, ünneplést Mindenkinek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése