Amíg a fasírtok sütésével bibelődöm, addig elkészül a sütőben a burgonya is.
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 2 evk. olaj, 2 evk. mustár, 4 cikk zúzott fokhagyma, fél kisk. fűszerpaprika, só. bors.
A nyers burgonyát meghámozzuk, megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Az olajat összekeverjük a mustárral és a fokhagymával, fűszerezzük sóval, borssal, fűszerpaprikával, majd a feldarabolt krumplira töltjük. Az így előkészített krumplit egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.
Nagyon finom lehet guszta! Sülés közben forgatod a krumplit?
VálaszTörlésHa papir van alatta nem kell, ne ragad le nem ragad ossze es kb.40 perc alatt elkeszul. Finomabb mint a puliszkalisztes...
TörlésEzt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
VálaszTörlésIsteni kis recept, gyors és egyszerű. Az alapanyagok nem drágák szóval nem kell sokat költeni, hónap végén tökéletes! https://www.ujsagomat.hu/tesco/
VálaszTörlésNalam csak ilyen recepteket talalsz! Orulok hogy tetszett!
Törlés