2018. április 18., szerda

Mustáros sült krumpli, mint köret

   
Nagyon megszerettük a mustáros sült krumplit.
Amíg a fasírtok sütésével bibelődöm, addig  elkészül a sütőben a burgonya is.
Hozzávalók: 1 kg krumpli, 2 evk. olaj, 2 evk. mustár, 4 cikk zúzott fokhagyma, fél kisk. fűszerpaprika, só. bors.
A nyers burgonyát meghámozzuk, megmossuk és tetszés szerint feldaraboljuk. Az olajat összekeverjük a mustárral és a fokhagymával, fűszerezzük sóval, borssal, fűszerpaprikával, majd a feldarabolt krumplira töltjük. Az így előkészített krumplit egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.


5 megjegyzés:

  1. Nagyon finom lehet guszta! Sülés közben forgatod a krumplit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha papir van alatta nem kell, ne ragad le nem ragad ossze es kb.40 perc alatt elkeszul. Finomabb mint a puliszkalisztes...

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Isteni kis recept, gyors és egyszerű. Az alapanyagok nem drágák szóval nem kell sokat költeni, hónap végén tökéletes! https://www.ujsagomat.hu/tesco/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nalam csak ilyen recepteket talalsz! Orulok hogy tetszett!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...