2013. június 13., csütörtök

Kapros juhtúrós krém


       Már lassan lejár az ideje a friss kapornak meg a zöldhagymának is. Most egy finom reggelivel leplek meg benneteket, amit seperc alatt el tudtok készíteni, feltéve ha megvan otthon az összes hozzávaló.
        Hozzávalók: juhtúró, natúr joghurt, friss kapor, kevés fehér bors.
       A túrót  villával összetörjük, meghintjük apróra vágott friss kaporral meg őrölt fehér borssal, majd annyi joghurtot keverünk hozzá, hogy egy selymes, kenhető pasztát kapjunk. Pirítossra kenve, zöldhagymával tálaljuk.

6 megjegyzés:

  1. De jópofán tálaltad:) Én is szoktam hasonlót készíteni:)
    A kaprot is igyekszem mindenhez használni, amíg szezonja van:)

    VálaszTörlés
  2. Jajj de szép, nagyon aranyos az újhagymapár :)

    VálaszTörlés
  3. Nincs meg az összes hozzávaló itthon, de holnapra meglesz! :) Jók a hagymafejek! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Lányok, a szép megjegyzéseket, kedvesek vagytok!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...