2010. május 4., kedd
Cakompakk leves
Ez egy finom paradicsom leves.
Hozzávalók: füstölt oldalas, murok, peszternák, paprika, krumpli, egy kis fej hagyma, petrezselyem zöld, és ami a legfontosabb a köménymag, no meg a paradicsomlé.
A húst feldaraboljuk és főni tesszük.A murkot, peszternákot, paprikát kis batonokra vágjuk, a hagymát egészbe hagyjuk, a krumplit kockákra daraboljuk. Mielőtt készre főne a hús, betesszük a zöldségeket is a levesbe. Ne feledkezzünk meg a csipet köménymagról, mivel ez adja a leves aromáját. Ízesítjük sóval, cukorral, felöntjük paradicsomlével, majd a végén megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlés