Hozzávalók: zöldhagyma, liszt, tojás, kukoricapehely( vagy zsemlemorzsa), só.
Még: friss mentalevél, natur joghurt.
A zöldhagymát megpucoljuk, megmossuk, szárából levágunk, hogy mindegyik egyforma legyen és a tepsibe elférjen, amikor sülni tesszük.
Mindegyik zöldhagymát megsózzuk, lisztbe, felvert tojásba, majd megtört kukoricapehelybe forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, előmelegített 180 fokos sütőbe tesszük és ropogósra sütjük.
A mentát megmossuk, apróra vágjuk és a joghurthoz keverjük.Ezzel az aromás mártogatóssal kínáljuk a rántott zöldhagymánkat.
Nagyon tetszik ez a recept!! Egyszerű, és nagyon finom lehetett ebben a panírban az újhagyma. Köszi Juci az ötletet, én is elfogom készíteni.
VálaszTörlésÖrülök Gizike, hogy tetszett a recept!
VálaszTörlés