2010. június 17., csütörtök
Halfilé krumplisalátával
Ma este halat vacsoráztunk. A drágám hozott a városból fagyasztott halfiléket.
Azonnal eldöntöttük, hogyan fogjuk elkészíteni. Kukoricadarás bundába kisütjük és hozzá készítünk egy finom salátát.
Miután kiengedtek a halak, felitattam a fölösleges vizet és szépen feldaraboltam. Mivel elég ízetlen, meglocsoltam citromlével, sóztam, borsóztam, kukoricadarába forgattam és forró olajban kisütöttem.
A salátát a lányom készítette. A kihűlt főttkrumplit megpucolta, kockákra vágta, hozzáadta az apróra vágott zöldhagymát, olajbogyót. Ízesítette sóval, borssal, olivaolajjal és persze ecettel. A kész halat meg a krumplit friss salátaágyra helyezte és úgy tálalta. Minden nagyon finom volt. Kitaláltátok, semmi sem maradt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egyszerű és nagyszerű. Mi is nagyon szeretjük ezt a változatot.
VálaszTörlésNagyon finom így, gyerekkoromban apa csinálta ezt a változatot:)
VálaszTörlésNagyon szeretem. Könnyű és finom
VálaszTörlésAlíz!
VálaszTörlésMost, hogy vakáció van együtt a család és ilyenkor öröm a főzés!
Ginko!
VálaszTörlésTényleg finom és tápláló!
Bianka!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik!