2011. március 13., vasárnap

Tojásos halkrém


Már olyan rég árválkodott egy olajos halkonzerv a jégszekrényben, gondoltam itt az ideje hogy egy finom halkrémet készítsek belőle vacsorára.
Hozzávalók: egy olajos halkonzerv, majonéz, 4 keményre főtt tojás, egy fej hagyma, só, bors, esetleg citromlé .
Először elkészítjük a majonézt: egy tojássárgájából, egy kiskanál mustárból, 1 dl olajból és egy pici sóból.
A haldarabokat kivesszük az olajból, lecsöpögtetjük és egy villával összetörjük.
Hozzáadjuk a majonézt, a 4 megreszelt főtt tojást, az apróra vágott hagymát, majd jól összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk.
A krémet pirított kenyérszeletekre kenjük, savanyú uborkával díszítjük.

4 megjegyzés:

  1. Foarte bine arata,am sa o incerc si eu.Pupp si o Duminica frumoasa!!!Hai dupa premiu,,,,

    VálaszTörlés
  2. Szeretem az ilyen kencéket, nagyon finom lehet

    VálaszTörlés
  3. Mirela!
    Ma bucur ca iti place!

    VálaszTörlés
  4. Bianka!
    Köszönöm, kedves vagy!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...