2011. március 13., vasárnap
Tojásos halkrém
Már olyan rég árválkodott egy olajos halkonzerv a jégszekrényben, gondoltam itt az ideje hogy egy finom halkrémet készítsek belőle vacsorára.
Hozzávalók: egy olajos halkonzerv, majonéz, 4 keményre főtt tojás, egy fej hagyma, só, bors, esetleg citromlé .
Először elkészítjük a majonézt: egy tojássárgájából, egy kiskanál mustárból, 1 dl olajból és egy pici sóból.
A haldarabokat kivesszük az olajból, lecsöpögtetjük és egy villával összetörjük.
Hozzáadjuk a majonézt, a 4 megreszelt főtt tojást, az apróra vágott hagymát, majd jól összekeverjük. Ha kell utólag sózzuk, borsozzuk.
A krémet pirított kenyérszeletekre kenjük, savanyú uborkával díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Foarte bine arata,am sa o incerc si eu.Pupp si o Duminica frumoasa!!!Hai dupa premiu,,,,
VálaszTörlésSzeretem az ilyen kencéket, nagyon finom lehet
VálaszTörlésMirela!
VálaszTörlésMa bucur ca iti place!
Bianka!
VálaszTörlésKöszönöm, kedves vagy!