Már éppen itt volt az ideje, hogy elkészítsem ezt a finom levest. Most van friss salátám és kaprom a kertben, babom is tavalyról.
A receptjét megtalálhatjátok
itt.
Csak annyiban különbözik, hogy most füstölt csülökkel készítettem, nem kolbásszal.
Nagyon, szeretjük ezt a levest.
Guszta, a füstölt oldalas még ízletesebbé teszi,biztos nagyon finom!
VálaszTörlésImádom a salátás fuszulykát, ahogy nálunk mondják. :) Ebből bármilyen mennyiség jöhet.
VálaszTörlésNagyon érdekes, számomra teljesen új étel. Felénk a bablevesbe maximum füstölt hús kerül, saláta és kapor nem, de így is biztosan nagyon finom lehet. Bevallom, még salátalevest sem ettem soha. A saláta eddig csak saláta volt az étrendünkben, akár önállóan, akár más zöldségekkel kombinálva.
VálaszTörlésÉva!
VálaszTörlésBizony, nagyon finom tud lenni ez a leves!
Kati!
VálaszTörlésSzegény édesapám mindig azt mondta: ha elfogyott a leves, ki se kell mosni a fazakat, jöhet a repeta!
Mária!
VálaszTörlésFigyelmedbe ajánlom ezt a levest!
Biztos szeretni fogja majd a család.
Még ilyet nem ettem, de biztso finom lehet
VálaszTörlésKedves Juci, nézz be ide, meglepetés vár rád.
VálaszTörléshttp://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/05/ismet-dijkioszto.html