2011. május 20., péntek

Salátás kapros bableves



Már éppen itt volt az ideje, hogy elkészítsem. Most van friss salátám és kaprom a kertben, babom is tavalyról.
A receptjét megtalálhatjátok itt.
Csak annyiban különbözik, hogy most füstölt oldalassal készítettem, nem kolbásszal.
Nagyon, szeretjük ezt a levest.

8 megjegyzés:

  1. Guszta, a füstölt oldalas még ízletesebbé teszi,biztos nagyon finom!

    VálaszTörlés
  2. Imádom a salátás fuszulykát, ahogy nálunk mondják. :) Ebből bármilyen mennyiség jöhet.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon érdekes, számomra teljesen új étel. Felénk a bablevesbe maximum füstölt hús kerül, saláta és kapor nem, de így is biztosan nagyon finom lehet. Bevallom, még salátalevest sem ettem soha. A saláta eddig csak saláta volt az étrendünkben, akár önállóan, akár más zöldségekkel kombinálva.

    VálaszTörlés
  4. Éva!
    Bizony, nagyon finom tud lenni ez a leves!

    VálaszTörlés
  5. Kati!
    Szegény édesapám mindig azt mondta: ha elfogyott a leves, ki se kell mosni a fazakat, jöhet a repeta!

    VálaszTörlés
  6. Mária!
    Figyelmedbe ajánlom ezt a levest!
    Biztos szeretni fogja majd a család.

    VálaszTörlés
  7. Még ilyet nem ettem, de biztso finom lehet

    VálaszTörlés
  8. Kedves Juci, nézz be ide, meglepetés vár rád.
    http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/05/ismet-dijkioszto.html

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...