2012. május 23., szerda
Rizses spenót
Rizses spenót vagy inkább spenótos rizs? Nem is tudom minek nevezzem, de azt tudom, hogy nagyon izletes egy étel. Csak nagyot néztem, hogy még nem jegyeztem be, hisz régi kedvenc.
Hozzávalók 4 személyre: két marék friss spenót, 12 evk. rizs, 1 hagyma, 2 cikk fokhagyma, só, bors, olaj.
A felhevített olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát, rádobjuk a megmosott, összetépett spenótot és amikor szint vált és összeesett hozzáadjuk a megmosott rizset is. Sózzuk, borsozzuk, felöntjuk vízzel és készre főzzük. Tetszés szerint kolbásszal, tükörtojással tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Guszta étel biztos finom! :)
VálaszTörlésRizst szeretem, de sajna a spenótot nem. Azért biztosan megkóstolnám ha kínálnál ?:-))
VálaszTörlésNekem is kell ilyen:)Fincsi lehet:)
VálaszTörlésNagyon guszta, és finom!!! Spenótimádó vagyok, így nagyon tetszik ez a recept.:)
VálaszTörlésSpanac cu orez,nu am facut niciodata,trebuie incercat,,,arata foaaaartee bine,iar mie imi place spanacul si fiert simplu,dapai aromat,,,,yamiii.
VálaszTörlésPuppp!!!!
Lányok!
VálaszTörlésÖrülök, hogy mindenkinek tetszett a recept, kedvesek vagytok.