2012. november 4., vasárnap
Citromos sajtos halfilé
A lányom kérésére készítettem ezt a finom ebédet. Nem csak Ő, nálunk mindenki szereti a halat, ezért gyakran is készítek. Ez a sajtos variáció nagyon finomra sikeredett, egy kis tepsis burgonyával igazán nagyon ízletes volt.
Hozzávalók: halfilé, sajtszeletek, citrom, olaj, bors, só.
A halszeleteket egyesével alufólia darabokra fektetjük. Mindegyik halfilét bekenjük vékonyan olajjal, sózzuk, borsozzuk, betakarjuk sajtszeletekkel, majd citromkarikákat helyezünk mindegyik sajtszeletre, Rátekerjük az alufóliát. Ezt minden egyes halszelettel külön-külön megcsináljuk. Előmelegített sütőben max hőmérsékleten 10-15 perc alatt készre sütjük. Tepsis burgonyával és céklasalátával tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Finom-gyors- és egyszerű ebéd, és mégis fenséges. :)Imádjuk mi is a halat, mégis ritkán készül.
VálaszTörlésÉn is szeretném nagyon:) El vagy tűnve Juci:)
VálaszTörlésHolnap elkészítem ebédre!:) Köszi:)
VálaszTörlés