2012. november 4., vasárnap

Citromos sajtos halfilé


           A lányom kérésére készítettem ezt a finom ebédet. Nem csak Ő, nálunk mindenki szereti a halat, ezért gyakran is készítek. Ez a sajtos variáció nagyon finomra sikeredett, egy kis tepsis burgonyával igazán nagyon ízletes volt.
          Hozzávalók: halfilé, sajtszeletek, citrom, olaj, bors, só.


            A halszeleteket egyesével alufólia darabokra fektetjük. Mindegyik halfilét bekenjük vékonyan olajjal, sózzuk, borsozzuk, betakarjuk sajtszeletekkel, majd citromkarikákat helyezünk mindegyik sajtszeletre, Rátekerjük az alufóliát. Ezt minden egyes halszelettel külön-külön megcsináljuk. Előmelegített sütőben max hőmérsékleten 10-15 perc alatt készre sütjük. Tepsis burgonyával és céklasalátával tálaljuk.

3 megjegyzés:

  1. Finom-gyors- és egyszerű ebéd, és mégis fenséges. :)Imádjuk mi is a halat, mégis ritkán készül.

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretném nagyon:) El vagy tűnve Juci:)

    VálaszTörlés
  3. Holnap elkészítem ebédre!:) Köszi:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...