2025. augusztus 26., kedd

Csicseriborsó ragu és sült lazac

Most egy igazán finom kaját mutatok, ami nagyon gyorsan elkészül , szeretni fogja mindenki GARANTÁLOM! Hozzávalók: lazac szeletek(ldl), 1 doboz csicseriborsó konzerv(ez is ldl), kisebb hagyma, fél kaliforniai paprika, 2 evk. paradicsompüré, só, bors,olaj, friss zöldpetrezselyem. A lazac pácolásához:só, bors,fűszerpaprika, pár cikk fokhagyma, friss vagy száraz rozmaring, és olaj. Elkészítjük a fenti hozzávalókkal a lazacnak a pácot. A szeleteket bekenjük vele, jól beleforgatjuk és sütésig benne hagyjuk. Én air fryer-ban sütöttem kb. 9 percig, de ez géptől, meg a hús mennyiségétől változhat. A raguhoz a hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, rátesszük az apróra vágott vagy darált friss paprikát, tovább dinszteljük, majd jöhet rá a leszűrt csicseriborsó. Hozzáadjuk még paradicsompürét , kellően fűszerezzük, kevés vizet töltünk rá és jól összefőzzük.A végén meghintjük apróra vágott friss petrezselyemzölddel és a sült lazaccal fogyasztjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...