2025. augusztus 26., kedd
Csicseriborsó ragu és sült lazac
Most egy igazán finom kaját mutatok, ami nagyon gyorsan elkészül , szeretni fogja mindenki GARANTÁLOM!
Hozzávalók: lazac szeletek(ldl), 1 doboz csicseriborsó konzerv(ez is ldl), kisebb hagyma, fél kaliforniai paprika, 2 evk. paradicsompüré, só, bors,olaj, friss zöldpetrezselyem. A lazac pácolásához:só, bors,fűszerpaprika, pár cikk fokhagyma, friss vagy száraz rozmaring, és olaj.
Elkészítjük a fenti hozzávalókkal a lazacnak a pácot. A szeleteket bekenjük vele, jól beleforgatjuk és sütésig benne hagyjuk.
Én air fryer-ban sütöttem kb. 9 percig, de ez géptől, meg a hús mennyiségétől változhat.
A raguhoz a hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, rátesszük az apróra vágott vagy darált friss paprikát, tovább dinszteljük, majd jöhet rá a leszűrt csicseriborsó. Hozzáadjuk még paradicsompürét , kellően fűszerezzük, kevés vizet töltünk rá és jól összefőzzük.A végén meghintjük apróra vágott friss petrezselyemzölddel és a sült lazaccal fogyasztjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése