2011. április 28., csütörtök

Húsvéti tojásokTartozom nektek egy fotóval. A tegnapi salátát ezekből a szép tojáskákból készítettem. Hagymahéjjal festettük: zöld növénykéket tettünk mindegyik tojásra, harisnyába csavartuk, majd szépen a hagymahéjjal teli vízbe feltettük jó tíz percig főni.
Miután kivettük a léből a tojásokat ,eltávolítottuk a harisnyát róluk és a növénykéket, majd egy darabka szalonnával mindegyiket kifényesítettük. Ebben az évben 15 tojást festettünk ezzel a módszerrel. A többit pedig pirosra színeztük.

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek lettek ! Ügyesek vagytok.

  VálaszTörlés
 2. Csodálatosan szépek lettek, ügyes vagy.

  VálaszTörlés
 3. Idén én is természetes festékkel - céklaporral - próbálkoztam, de 1-2 evőkanállal kevés volt a főzővízbe, mert semmi nem látszott rajtuk. Át kellett festenem őket mesterséges színezékkel :-)
  Viszont nagyon szépek lettek a Ti hagymahéjas tojásaitok!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép és természetes :-)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon ötletes, a végeredmény látványra gyönyörű, a salátában pedig biztosan nagyon finom volt! Nagyon ügyes vagy :)!!

  VálaszTörlés
 6. JULIA ESTOY INTRIGADA DE QUÉ ES LA ENSALADA Y SI LOS HUEVOS SON DE CHOCOLATE,O ES UNA RECETA VEGETARIANA,ME GUSTARÍA QUE PUSIERAS EL BOTÓN DE TRADUCTOR,,SERÍAS MUY AMABLE EN PONERLO POR FAVOR,ACÁ NO ME FUNCIONA EL TRADUCTOR,CARIÑOS Y ABRAZOS.

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek, és szép fényes..
  Minden évben megfogadom, készitek én is , de elmarad.

  VálaszTörlés
 8. Az ilyen piros tojás a kedvencem!Anyukám is mindig ilyent készít!

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm Lányok kedvesek vagytok!!!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...