2017. december 17., vasárnap

Tejszínhabos puding alagút

Ez egy gyorsan elkészülő desszert. Nekem még egy órába sem került az elkészítése , finom, laktatós és mutatós, mindenki kedvence.
Hozzávalók: 250g darált keksz(de lehet kókuszreszelék, dió), 1 liter tej, 3 tasak kakaós vagy csokis pudingpor, 10 evk. cukor, 100 g vaj. Még: 1 tasak tejszínhabpor, 130 ml hideg tej.
Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk, az aljára beleszórjuk a darált kekszet. Megfőzzük a pudingot a szokásos módon, majd ha langyosra hűlt belevágjuk a vajat és jól elkavarjuk. A pudingot a kekszre símítjuk és hűlni hagyjuk. Míg hűl , addig kikavarjuk a tejszínhabot, a pudingra kenjük és tetszés szerint felszeleteljük.
Mindegyik szeletet szép óvatosan feltekerjük és azonnal tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...