2024. december 8., vasárnap

Hamis krémes

Hogy miért hamis? Azért, mert a megsült leveles tészta közé nem az eredeti főzőtt krém került, hanem egy gyorsan kikavart hidegen kötő pudingkrém és egy kevéske savanykás íz. Hozzávalók: levelestészta, 1 tasak vaníliaízű hidegen kötő pudingpor, 250 ml tej, 4 evk. cukor, savanykás íz. A leveles tésztát tetszés szerint felvágjuk, előmelgített forró sütőben aranysárgára sütjük. A hideg tejben feloldjuk a cukrot, hozzáadjuk a pudigport és egy mixer segítségével kemény habbá verjük. Ezzel a krémmel töltjük be a kihűlt tésztát. Az íz fokozásáért kevés savanykás dzsemet is kenünk a krémre.Tetejét beporcukrozzuk és azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...