A neten találtam ezt a receptet, gondoltam kipróbálom, hátha így tetszeni fog a humusz. A fokhagyma aromát, a savanyú uborka színt, a mustár pedig selymessé tette az elkészülendő krémet. Pirított kenyérrel meg lehetett enni, éppen finom volt.
Hozzávaló: 1 doboz csicseriborsó, 1 evk. mustár, 2 cikk fokhagyma, 2 dr savanyú uborka, 2 evk. olaj, só, bors, pici száraz kapor.
A csicserit leszűrjük, leöblítjük, hozzáadjuk a fenti hozzávalókat, botmixerrel pépesítjük. Tetszés szerint ízesítjük.
Finom lehet a krémed. Én még nem ettem hummuszt, de már régóta tervbe vettem az elkészítését. Az uborkával finomabb, pikánsabb lehet!
VálaszTörlésÉn sem kedveltem a humuszt , de így már ehető... Köszi, hogy benéztél!
VálaszTörlés