Hozzávalók: 25 g friss élesztő, 1 evk. cukor, 100 ml langyos tej, 2 evk. liszt. Még: 600 g nullás liszt, 3 evk. cukor, 1 kisk. só, 2 tojássárga, 5 evk.olaj, 250 ml langyos tej. Tetejére: 2 tojásfehérje, daráltdió, cukor.
A fenti hozzávalókból egy rugalmas, kelt tésztát gyúrunk. 1 órát kelni hagyjuk. Addig előkészítjük a cukros diót: ledaráljuk a diót és tetszés szerint megcukrozzuk. A tojásfehérjét egy villával gyengéden felverjük(ne legyen habos).
A megkelt tésztát deszkára borítjuk, ujjnyi vastagra nyújtjuk, éles késsel felszeleteljük. Mindegyik rudacskát először tojásfehérjébe, majd cukros dióba forgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, előmelegített 180 fokos sütőben készre sütjük.