2012. június 21., csütörtök

Ropogós pizzaszeletek



         Sütöttem már pizzát rendes kelttésztából, leveles tésztából és rétes lapokkból. Mindhárom variáció ízlett a családnak, de az utobbi különösen finom volt.
         Elkészítése rendkívül egyszerű, a készen megvásárolt réteslapokat kifagyasztjuk, a lapokat egyenként megkenjük olajjal, háromba hajtogatjuk, három összehajtogatott lapot egymásra halmozunk, majd tetszés szerint tetejüket kirakjuk: gombával, szalámiszeletkékkel, sajttal, zöldségekkel.. Ízesíthetjük még oregánoval vagy bazsalikommal. Percek alatt finom ropogósra sül.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes, még nem hallottam ilyen változatról, finom lehetett!

    VálaszTörlés
  2. Guszta! Bármelyiket szívesen megkóstolnám most!

    VálaszTörlés
  3. Yamii,yam,cat de bine arata,,,pupp!

    VálaszTörlés
  4. ezt a változatot nem ismertem:)
    nálunk is nagyon szeretik a pizzát a gyerekek:)!!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...