2012. június 21., csütörtök
Ropogós pizzaszeletek
Sütöttem már pizzát rendes kelttésztából, leveles tésztából és rétes lapokkból. Mindhárom variáció ízlett a családnak, de az utobbi különösen finom volt.
Elkészítése rendkívül egyszerű, a készen megvásárolt réteslapokat kifagyasztjuk, a lapokat egyenként megkenjük olajjal, háromba hajtogatjuk, három összehajtogatott lapot egymásra halmozunk, majd tetszés szerint tetejüket kirakjuk: gombával, szalámiszeletkékkel, sajttal, zöldségekkel.. Ízesíthetjük még oregánoval vagy bazsalikommal. Percek alatt finom ropogósra sül.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon ötletes, még nem hallottam ilyen változatról, finom lehetett!
VálaszTörlésGuszta! Bármelyiket szívesen megkóstolnám most!
VálaszTörlésYamii,yam,cat de bine arata,,,pupp!
VálaszTörlésezt a változatot nem ismertem:)
VálaszTörlésnálunk is nagyon szeretik a pizzát a gyerekek:)!!